Designed for Your Comfort

14 ani

de experienta

300

angajati

peste 200

de parteneri

Clienti multumiti in Romania

si Republica Moldova

4500 de mp

Showroom

Care este scopul nostru?

Misiunea noastra este sa crestem valoarea totala a caselor clientilor nostri si confortul acestora in propria locuinta prin mobila de calitate si durabilitate superioare, cu un design deosebit in functie de nevoi si preferinte specifice.

Pentru a ne indeplini misiunea si pentru a ne onora promisiunea fata de fiecare client care ne trece pragul fizic sau virtual, avem grija sa alegem cu mare atentie doar produse de mobilier de calitate de la parteneri de valoare, atat din Romania, cat si internationali.

Indragostiti de mobila cu Stil, de calitate superioara

Sa livram intotdeauna mobila de calitate– aceasta este promisiunea noastra de valoare, pe care o onoram zilnic, cu fiecare comanda primita, cu fiecare client multumit, cu fiecare parteneriat de business incheiat.

Inca de la inceputuri, am fost fascinati de modul in care stilul mobilei alese poate transforma modul in care te simti in propria casa. Un nivel inalt de confort este dat de gradul in care reusesti sa iti personalizezi locuinta cu propriul stil si propriile preferinte, astfel incat sa te simti chiar „ca acasa”.

De aceea, in Centrul Comercial Slava am adunat o colectie impresionanta de mobila de calitate, diversificata in functie de stiluri arhitecturale specifice. Fie ca esti iubitorul designului modern, sau esti si tu, ca si noi, indragostit de Mobila Stil, in showroom-ul nostru vei gasi exact ceea ce ti se potriveste.

Parteneriate sustenabile

Pentru a ne duce la indeplinire misiunea si pentru a ne respecta promisiunea de valoare, intelegem cat de important este sa ne alegem cu mare grija partenerii si sa cream relatii sustenabile si reciproc avantajoase cu acestia. De aceea, in Centrul Comercial Slava vei gasi doar mobila de calitate, produsa in cele mai de incredere fabrici atat din Romania, cat si internationale.

Valorile noastre cele mai de pret – Ce ne inspira?

În Centrul Comercial Slava, credem în oameni, în fapte și în parteneriate durabile.

Pentru a reusi sa crestem standardul de viata al clientilor nostri prin mobila deosebita si de calitate superioara, am invatat ca este nevoie de competenta, responsabilitate si spirit de echipa.

Oamenii sunt prioritatea noastra, fie ca vorbim despre colegi, angajati, parteneri, furnizori sau clienti.